Matěj Drtina |

Organizace tréninků od středy 14. října

Uzavřená vnitřní sportoviště včetně našeho zimního stadionu, shromažďování v maximálním počtu 6 osob. Jak bude za současné situace probíhat trénování hráčů našeho klubu?

I přes velmi omezené možnosti a ztížené podmínky pro vás máme dobrou zprávu - tréninky hráčů nadále probíhat budou! A to samozřejmě za plného respektování a dodržování vládních nařízení.

Tréninky hvězďáků budou probíhat kombinací dvou forem - prezenční a distanční. Prezenční tréninky se budou konat 1-2x týdně, detailní informace o jejich organizaci vám sdělí trenéři či vedoucí jednotlivých kategorií. Tyto tréninky jsou dobrovolné a trenéři nebudou žádnému z hráčů případnou neúčast „vyčítat“.

Jeden z těchto prezenčních tréninků se bude konat na venkovní střelnici za naším stadionem, viz rozpis níže. Ve skupinkách může být maximálně 5 hráčů a 1 trenér. Šatny a sprchy nebudou vzhledem k vládním opatřením k dispozici. Vzhledem k podzimnímu počasí je nutné se vybavit adekvátním tréninkovým oblečením (termoprádlo, nepromokavá bunda, vhodné boty apod.).

Distanční tréninky si již vyzkoušeli naši hráči během jara tohoto roku. Probíhat budou - minimálně 1x týdně - online formou pomocí různých tréninkových plánů, videí a využívání dostupných aplikací. Bližší info opět u realizačních týmů jednotlivých tříd.

Tak ať tréninky všech hvězďáků probíhají bez komplikací a tento provizorní režim trvá co nejkratší dobu!