Michael Grim |

Vážení Hvězďáci,

Jak jste již zaznamenali z médií, vláda ČR na svém dnešním zasedání 12.3.2020 vyhlásila nouzový stav a rozhodla o zákazu pořádání akcí nad 30 osob. Dnes také VV ČSLH rozhodl o ukončení všech soutěží, což fakticky znamená nutnost přerušení činnosti našeho klubu a všech jeho sportovních aktivit.

Tento stav nedělá radost nikomu z nás. Věříme však, že všechna radikální opatření, ve více než 50ti letých dějinách našeho klubu zcela bezprecedentní, jsou pouze dočasná a hlavně, že ve svém důsledku přinesou snížení rizik pro každého z nás...od našich malých hokejistů, přes jejich rodiče, až po seniory.

Nezakrýváme dále, že všechna tato opatření znamenají také zásadní ohrožení ekonomické stability našeho klubu. Všichni ve vedení klubu se snaží s maximálním nasazením veškeré nové a zásadní ekonomické i organizační problémy řešit a snížit jejich dopad na chod klubu. V této nelehké situaci chceme požádat o věrnost a solidaritu všech našich členů, hráčů a rodičů k našemu klubu.

Držme si pěsti a věřme, že vše se brzy vrátí k normálu.

Za vedení klubu Michael Grim a ostatní členové výboru HC Hvězda Praha

P.S. Nové informace o vzniklé situaci Vám budeme sdělovat prostřednictvím webových stránek nebo sociálních sítí, popřípadě budou mít informace trenéři jednotlivých kategorií.